Колеги, здравейте! Имам питане за въпросната кутия. Харесах си Алфата, закарах я при сервиза на Бобо ( момчетата бяха перфектни ) и се оказа, че колата не прави връзка с лутията и тя е в някакъ авариен режим. Усещаше се, защото колата не потегляше сама, когато е на "D", а трябваше да и се подаде повече газ. Хората от автокъщата казаха,че ще я закарат в сервиз на Алфа, за да оправят проблема. Стана ясно, че проблеча бил в някаква кутийка близо до радиатора с големината на цигарена кутия. От конденза капело върху нея и тя явно дала на късо и от там колата влезнала в авариен режим, ключа не се вадел лесно и дисплея, които показва на коя предавка си не светел. Тази кутийка(която била с някаква платка) струвала 1600лв и чакали да я доставят. Това те ще си го покрият. Въпроса ми е, струва ли ви се всичко това достоверно и дали след смяната на тази кутиика, колата просто ще си сработи нормално?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за автоматик на Алфа 166 Facelift
Collapse
X
-
Момчетата от сервиза нищо ли не казаха?Поискай тяхното мнение.
Предполагам, че става въпрос за радиатора на парното.Щом е капало(или както казваш ти конденз),пак ще даде фира рано или късно,а има и други релета там на които трябва да обърнеш внимание,и в последствие смяна на радиатора.
-
Ами момчетата от сервиза на Бобо искаха да оставим колата, защото не можеха точно да кажат какво е...На диагностиката просто отчете, че няма връзка между кутията и колата... Тези от автокъщата не пожелаха да оставят колата при Бобо, защото нямали доверие и искали да я оставят в сервиз на Алфа около летището... От там вече са открили въпросния проблем с въпросната кутийка...CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX
Comment
-
не, аз не бих им се доверил, да не мислиш, че ще ти сложат нова "кутийка" и ще ти продадат колата на себестойност? Ще я закрепят само, такива са мошеници тези, че въобще не си помисляй, на колите им все проблемите са от седене, от конденза, от много напекло ги слънце. И това, че нямали доверие.... те нямат доверия на сервиза на Бобо, а ти трябва да имаш в техния сервиз доверие
Коли бол, аз не бих я взел оттук насетне
Comment
-
За да влезе автоматика в авариен режим....работата не е на добре....2000лв за ремонт на автомата..поне.....
Аз не бих купил тази кола....
Имах Крайслер 3.3 V6 .... влезна в авариен режим...повече от 50км/ч не може да вдигне....и трябваше аз да и подам газ...за да тръгне.
Кутията долу....1800лв ремонт....и беше перфектен после.
Не бих купил колата на твое място....
Comment
-
Има я в мобилето... 7000 лв струва, до хотел Хилтон е автокъщата. Щяло да има гаранция от сервиза по думите им...CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX
Comment
-
EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от branny Покажи съобщениеИма я в мобилето... 7000 лв струва, до хотел Хилтон е автокъщата. Щяло да има гаранция от сервиза по думите им...CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX
Comment
-
Аз познавам лично собственика на автокъщата,един дебел мургав-Виктор се казва,аз лично бих седял на далеч от негови колиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от branny Покажи съобщениеИма я в мобилето... 7000 лв струва, до хотел Хилтон е автокъщата. Щяло да има гаранция от сервиза по думите им...Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТрябва да отворим специална тема за тази кола, със заглавие "БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕ!!!"...CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX
Comment
Comment